Ja  Nej 
               


Kortet som du har designet er ved at blive genereret. Vent et øjeblik.


Holder kortet i gang... Vent venligst...

Skriv din egen tekst herunder. Træk i tekstboksen hvis du ønsker at flytte tekstfeltet.


Slet tekstboks
Tilbage til original
Tilføj tekst

Indsæt billede

Upload her de fotos du ønsker at se i dit design. Fotos skal være i .jpg, .png eller .gif format. Og i en minimum opløsning på 300 dpi. Fortryder du, kan du blot slette og uploade et nyt foto. Læs mere om billedkvalitet her.

Loading...

Drop image here to add/change background

Drop image here to add/change background

Drop image here to add/change background

Drop image here to add/change background

Personliggør Kortet gemmes...

Guide

Klik på tekstboksen på kortet og skriv din tekst. Indsæt foto ved at klikke direkte på teksten “indsæt billede her” på kortet. Brug også ikoner til venstre for kortet til at indsætte ekstra foto- eller tekstbokse hvor som helst på kortet. Naviger mellem for- og bagside ovenover kortet. Gem evt. kortet mens du arbejder på det og klik “Næste”, når du er klar til at godkende kortet. Du kan altid komme tilbage til redigeringssiden igen.

Har du problemer

Hvis du har problemer med din ordre, eller hvis teknikken driller, så skriv det venligst i teksboksen herunder. Du kan også vedhæfte et foto af din invitation her, så kan vi hjælpe dig manuelt i stedet. Vi vender tilbage til dig pr. email.

Drag-and-drop din fil fra "Mine billeder" her
Mine billeder


Holder kortet i gang... Vent venligst...

Dit kort vil blive printet som det ser ud herunder. Tjek at alle navne, datoer, stavninger, opsætning m.m. er korrekt. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at lave ændringer når ordren først er bestilt. Godkend din ordre hvis du er tilfreds eller rediger i din ordre. Bemærk vandmærket i bunden vil ikke blive printet med på dit design.