Ja  Nej 
               

Leveringstid

Ordre udsendes senest hver onsdag – de skal blot være bestilt inden tirsdag kl. 17.00. Ordre bestilt tirsdag efter kl. 17.00 udsendes først den pågældende onsdag. Alle ordre leveres af GLS og typisk fredag i den pågældende uge men vi tager forbehold for forsinkelser der måtte pålægge dem.

Det fremgår på din ordrebekræftigelse og i din evt. konto på INK Saloon hvad leveringstiden er. Med leveringstid menes antallet af arbejdsdage, inden varen(e) afsendes fra INK Saloon. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren.

Forsendelse

Alle pakker afsendes med GLS og der kan vælges levering via GLS PakkeShop eller Privat Levering.

Levering til GLS PakkeShop koster DKK 45,-.

Få leveret din INK Saloon pakke til den GLS PakkeShop du ønsker. GLS leverer typisk din INK Saloon pakke i den pågældende uge om fredagen men vi tager forbehold for forsinkelser der måtte pålægge dem.

Levering til din privat adresse koster DKK 60,-.

GLS leverer din pakke på din privatadresse i tidsrummet 7.00-16.00. Du skal være hjemme for at modtage pakken medmindre du har udstedt en engangsfuldmagt (se www.gls-group.eu/dk) og ellers indleverer de den til din nærmeste pakkeshop og du kan afhente den efter kl. 16.00. GLS leverer typisk din INK Saloon pakke i den pågældende uge om fredagen men vi tager forbehold for forsinkelser der måtte pålægge dem. GLS leverer typisk din INK Saloon pakke i den pågældende uge om fredagen. Denne leveringstid er dog ikke garanteret da der kan forekomme forsinkelser.

Track & Trace

Vi sender dig et Track & Trace nr. til din mail når pakken er afsendt så du kan følge din pakke. Du kan også tracke din pakke direkte fra din konto hos INK Saloon.

Internationale Ordre

Vi sender meget gerne til udlandet. Kontakt os på info@inksaloon.dk for fragtpriser til det pågældende land.

Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.

Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

We would love to send your paper goods abroad. Contact us at info@inksaloon.dk for current shipping rates to your country.

If you order from another EU country, Danish VAT and no customs duty will be paid according to the rules on the free movement of goods. If you order from a non-EU country, you will not pay Danish VAT, but the goods may be subject to customs duties and VAT in your home country.

Priser

Alle priser hos INK Saloon er angivet i DKK, inklusiv 25% moms.

Betalingskort

Hos INK Saloon kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron. Ved personliggjorte produkter trækkes beløbet samtidig med at ordren er gennemført. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS der har adgang til daterne vedr. betalingen. Hverken INK Saloon eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.

Bestilling

Så længe betalingen ikke er gennemført er det muligt at ændre alle de indtastede oplysninger, ændringerne foretages under de respektive trin. Det er muligt, at navigere frem og tilbage imellem de enkelte trin så længe betalingen ikke er gennemført. Når du har gennemført en bestilling på INK Saloon, skal du være opmærksom på følgende: Vores ordresystem sender dig en bestillingsbekræftelse pr. e-mail, der indeholder aftalen mellem os og dig. Såfremt en kopi af bestillingsbekræftelsen ønskes fremsendt på et senere tidspunkt sker dette uden ekstra beregning - send blot en anmodning herom pr. e-mail. Den endelige faktura mailes til dig direkte efter ordren er gennemført.

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på INK Saloon skal du igennem flg. trin.

1. Find det product du ønsker at personliggøre

2. Personliggør produktet og godkend det herefter

3. Indtast dine kontaktoplysninger og tjek at de er korrekte

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Indtast kortinformationer og godkend købet

Fortrydelsesret

Der ydes ingen fortrydelsesret på INK Saloons varer, idet de skal fremstilles og tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af vores varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes.

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens ankomst. Reklamation over fejl, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles INK Saloon inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Forbehold

INK Saloon tager forbehold for kundens egne tastfejl i både ordre og personliggørelsen af vores produkter samt for billedkvalitaten i det evt. uploadede foto.

Personlige Oplysninger

Når du køber varer på INK Saloon skal du angive følgende personlige oplysninger: Navn - Adresse - E-mail adresse. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med levering af bestilte varer. Oplysningerne registreres hos INK Saloon og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Kun ledelsen har adgang til de registrerede oplysninger, og garanterer at disse ikke videregives til tredjepart. Personlige oplysninger transmitteres og opbevares krypteret, og ved indtastning af kort og bankoplysninger anvendes en krypteret SSL-forbindelse for at sikre de følsomme oplysninger bedst muligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

Copyright

Al billed- og tekst materiale på inksaloon.com er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Generelle Oplysninger Om Virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: INK Saloon

Navn på webshop: www.inksaloon.com

Indehaver: Rikke Lénart

CVR-nummer: 32913121

Etableringsår: 2010

Adresse: Garage No. 8, Skovvej 8C, 2930 Klampenborg

Officiel e-mail adresse: