Ja  Nej 
               

GLS PakkeShop:

Få leveret din INK Saloon pakke til den GLS PakkeShop du ønsker. GLS leverer typisk din INK Saloon pakke i den pågældende uge om fredagen men vi tager forbehold for forsinkelser der måtte pålægge dem.

GLS levering på din adresse:

GLS leverer din pakke på din privatadresse i tidsrummet 7.00-16.00. Du skal være hjemme for at modtage pakken medmindre du har udstedt en engangsfuldmagt (se www.gls-group.eu/dk) og ellers indleverer de den til din nærmeste pakkeshop og du kan afhente den efter kl. 16.00. GLS leverer typisk din INK Saloon pakke i den pågældende uge om fredagen men vi tager forbehold for forsinkelser der måtte pålægge dem. GLS leverer typisk din INK Saloon pakke i den pågældende uge om fredagen. Denne leveringstid er dog ikke garanteret da der kan forekomme forsinkelser.

Ekspresordre:

Har du brug for at din ordre bliver hurtigere leveret end de oprindelige op til 5 arbejdsdage - så bestil din ordre som en ekspresordre og få den afsendt indenfor 2 arbejdsdage. Ved checkout klikker du 'Ja tak' til Ekspresordre. Der pålægges 300 kr. ekstra i håndteringsgebyr.