Hvordan?

How


HVORDAN SKABER JEG ET PERSONLIGT DESIGN PÅ INK SALOON?


Step 1: Vælg dit fortrukne design
Fra klassiske illustrationer til moderne grafiske designs – vi har helt sikkert noget som passer til dig. Vælg først den anledning du søger et design til og tag et kig på de mange forskellige muligheder. Find dit fortrukne design. Beslut om du ønsker designet printet, om du selv vil printe, eller om du vil have det sendt via mail. Prisen finder du på produktsiden for det pågældende design. Så skal du bare gøre designet personligt.

Step 2: Gør designet personligt
Her kan du sætte dit eget personlige præg på kortet ved at skrive din egen tekst i tekstfeltet, ændre skrifttype og skriftstørrelse og flytte tekstfeltet til, hvor du synes det skal placeres på designet. Upload dine egne fotos i fotoarkivet og træk dem ind i designets fotofelt og husk nu endelig også at personliggøre bagsiden.

Step 3: Godkend designet
Når du er færdig med at designe dit kort, skal du godkende det, hvilket du gør automatisk på sitet. Dobbelttjek at alle navne og lign. er skrevet korrekt, og at designet er uden stavefejl. Tjek også at fotoet er i god printkvalitet (minimum 300 DPI).  Sidst, men ikke mindst, skal du beslutte, hvordan du ønsker dine kuverter – skal der for eksempel være adresselabels på, og er du eventuelt interesseret i andre produkter såsom menukort, bordkort, takkekort osv. Herefter fortsætter du til checkout.


               

               

Er du sikker på at ville slette dette foto fra dit arkiv?

Ja  Nej 
               

JA TAK, JEG NØJES MED DEM JEG ALLEREDE HAR PERSONLIGGJORT
NEJ TAK, JEG ØNSKER AT PERSONLIGGØRE DE RESTERENDE

               

Du har ikke valgt en skabelon til bagsiden af dit kort i højre side af sitet – det betyder du ikke har personliggjort bagsiden af dit kort med tekst og foto. Ønsker du at fortsætte?

Ja  Nej 
               

Personliggør dit kort ved at tilføje tekst i alle tekstboksene, samt upload dine egne personlige fotos. Upload dine fotos herunder og træk dem efterfølgende ind i fotoboksene på kortet. Beslut også hvilken af de 3 bagside layout du ønsker ved at klikke på det herover og personliggør herefter bagsiden af dit kort. Få evt. ydeligere hjælp her.

                 

Velkommen til Ink Saloon

Mit navn er Molly Ink og jeg vil være din guide her i Ink Saloon. Hos os kan du designe personlige kort til alle formål.

Så enkelt er det:

  1. 1 Tjek de forskellige design og udvælg din favorit
  2. 2 Persoliggør det med tekst og foto
  3. 3 Godkend og modtag din bestilling inden for 7 dage

Expressordre

Leveringstid er op til 7 hverdage. Ønsker du din ordre hurtigere så vælg ‘Ekspresslevering’ og modtag din bestilling indenfor 2 hverdage.

Pris ved ekspresslevering Kr. 50.00,-

Læs mere her

Sign up til voresNyhedsbrev

...Og modtag nyheder og tilbud før andre.

Vi passer på miljøet!

INK Saloon printer udelukkende kort på genbrugspapirei en rigtig lækker kvalitet.

Læs mere her