Ja  Nej 
               

HVORDAN SKABER JEG ET PERSONLIGT DESIGN PÅ INK SALOON?

Step 1: Vælg dit fortrukne design

Fra klassiske illustrationer til moderne grafiske designs – vi har helt sikkert noget som passer til dig. Vælg først den anledning du søger et design til og tag et kig på de mange forskellige muligheder. Find dit fortrukne design. Beslut om du ønsker designet printet, om du selv vil printe, eller om du vil have det sendt via mail. Prisen finder du på produktsiden for det pågældende design. Så skal du bare gøre designet personligt.

Step 2: Gør designet personligt

Her kan du sætte dit eget personlige præg på kortet ved at skrive din egen tekst i tekstfeltet, ændre skrifttype og skriftstørrelse og flytte tekstfeltet til, hvor du synes det skal placeres på designet. Upload dine egne fotos i fotoarkivet og træk dem ind i designets fotofelt og husk nu endelig også at personliggøre bagsiden.

Step 3: Godkend designet

Når du er færdig med at designe dit kort, skal du godkende det, hvilket du gør automatisk på sitet. Dobbelttjek at alle navne og lign. er skrevet korrekt, og at designet er uden stavefejl. Tjek også at fotoet er i god printkvalitet (minimum 300 DPI). Sidst, men ikke mindst, skal du beslutte, hvordan du ønsker dine kuverter – skal der for eksempel være adresselabels på, og er du eventuelt interesseret i andre produkter såsom menukort, bordkort, takkekort osv. Herefter fortsætter du til checkout.