Ja  Nej 
               

/ Bryllup / Lea & Frede Sort


                Lea & Frede Sort er det oplagte valg af bryllupsinvitation hvis I skal invitere til et romantisk sommerbryllup. Her er det blomster plukket i grøftekanten der pryder designet. Hold forsiden enkel og gem den lange tekst til bagsiden af invitationen. Til den smukke bryllupsinvitation kommer alt det relateret tilbehør I skulle få brug for af festpynt til den store dag. Herunder salmehæfte, velkomstskilte,  bordoversigt, menukort, bordkort, drinkskort, takkekort mm. således I kan skabe en rød tråd for bryllupsdagen. Invitationen kommer også i en hvid og rosa udgave.
inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Lea & Frede Sort

Designet af INK Saloon Studio

Foto af Lea & Frede

Designet printes af vores professionelle trykkeri og leveres efterfølgende til dig i en lækker og eksklusiv papirkvalitet inkl. flotte kuverter. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Lea & Frede Sort er det oplagte valg af bryllupsinvitation hvis I skal invitere til et romantisk sommerbryllup. Her er det blomster plukket i grøftekanten der pryder designet. Hold forsiden enkel og gem den lange tekst til bagsiden af invitationen. Til den smukke bryllupsinvitation kommer alt det relateret tilbehør I skulle få brug for af festpynt til den store dag. Herunder salmehæfte, velkomstskilte, bordoversigt, menukort, bordkort, drinkskort, takkekort mm. således I kan skabe en rød tråd for bryllupsdagen. Invitationen kommer også i en hvid og rosa udgave.

Format

21 cm x 14.8 cm, fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Fredag d. 21.06.2024) sender vi ordren om 3 hverdage (Onsdag d. 26.06.2024). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

/site/resources/images/card-photos/card/Lea & Frede Sort/e658e3e2b72c585b6a60e6e21dc1c7b0_card_thumb.png

Lea & Frede Sort

Favoritter