Ja  Nej 
               

/ Bryllup / Betty & Louis

inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Betty & Louis

Designet af INK Saloon Studio

Foto af Betty & Louis

Designet printes af vores professionelle trykkeri og leveres efterfølgende til dig i en lækker og eksklusiv papirkvalitet inkl. flotte kuverter. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Betty & Louis er et af vores populære design indenfor bryllupsinvitationer såvel som andre af livets store fester. De smukke illustrationer af snebær gør den meget aktuelt som en invitation til enten et efterårsbryllup eller et julebryllup. Ligesom de grønne farver passer perfekt til et rustikt bohemebryllup. Brug bagsiden af invitationen til flere praktiske oplysninger eller et program over bryllupsfesten. Til designet kommer også matchende elementer i form af velkomstskilt, bordoversigt, menukort, bordkort, drinkskort, takkekort mm. således I kan skabe en rød tråd for dagen.

Format

14,8 cm x 21 cm, fladt kort med for- og bagside

Papir

Som standard 350 gr, off white. For andre papirtyper se her

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Onsdag d. 08.12.2021) sender vi ordren om 5 hverdage (Onsdag d. 15.12.2021). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

/site/resources/images/card-photos/card/Betty & Louis Menukort/78e8e8e300cf57232fec9f4dd6953aa0_card_thumb.png

Betty & Louis Menukort

Favoritter