Ja  Nej 
               

/ Fester / Anne-Mette Sommerfest


                En skøn sommerfest kræver en frisk invitation og sommerlig invitation. De friske og lyse farver sammen med citronerne giver et  sommerligt udtryk, så dine gæster fra start ved hvad stemningen er til din fest. Vær sikker på at din festinvitation er unik.
inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Anne-Mette Sommerfest

Designet af INK Saloon Studio

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

En skøn sommerfest kræver en frisk invitation og sommerlig invitation. De friske og lyse farver sammen med citronerne giver et sommerligt udtryk, så dine gæster fra start ved hvad stemningen er til din fest. Vær sikker på at din festinvitation er unik.

Format

Invitation - (I6), fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Lørdag d. 13.04.2024) sender vi ordren om 3 hverdage (Torsdag d. 18.04.2024). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter