Ja  Nej 
               

/ Konfirmation / Petra Konfirmationsinvitation


                Skøn og enkel konfirmationsinvitation. Denne invitation til konfirmation tager udgangspunkt i et foto af konfirmanden og holder det enkelt med kun info om tid og sted.

OBS! Vi skal hjælpe manuelt med at sætte foto bagved tekst, så skriv endelig en mail når du har lagt din ordre. Så sender vi nemlig den korrekt layoutede version til godkendelse inden tryk.
inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Petra Konfirmationsinvitation

Designet af INK Saloon Studio

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Skøn og enkel konfirmationsinvitation. Denne invitation til konfirmation tager udgangspunkt i et foto af konfirmanden og holder det enkelt med kun info om tid og sted. OBS! Vi skal hjælpe manuelt med at sætte foto bagved tekst, så skriv endelig en mail når du har lagt din ordre. Så sender vi nemlig den korrekt layoutede version til godkendelse inden tryk.

Format

Invitation - (I6), fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Fredag d. 01.12.2023) sender vi ordren om 3 hverdage (Onsdag d. 06.12.2023). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter