Ja  Nej 
               

/ Konfirmation / Malou Konfirmation Invitation


                Dette friske design af en konfirmationsinvitation kan du indsætte et foto af den unge konfirmand som baggrund og som det bærende element for designet. Hold forsiden enkel og benyt bagsiden af invitationen til de praktiske oplysninger om jeres konfirmation eller ønskeliste til konfirmanden. Til  denne konfirmationsinvitation kan laves matchende bordkort og menukort mm.
inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Malou Konfirmation Invitation

Designet af Huilin Dai

Designet printes af vores professionelle trykkeri og leveres efterfølgende til dig i en lækker og eksklusiv papirkvalitet inkl. flotte kuverter. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Dette friske design af en konfirmationsinvitation kan du indsætte et foto af den unge konfirmand som baggrund og som det bærende element for designet. Hold forsiden enkel og benyt bagsiden af invitationen til de praktiske oplysninger om jeres konfirmation eller ønskeliste til konfirmanden. Til denne konfirmationsinvitation kan laves matchende bordkort og menukort mm.

Format

21 cm x 14.8 cm, fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Mandag d. 15.04.2024) sender vi ordren om 2 hverdage (Onsdag d. 17.04.2024). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter