Ja  Nej 
               

/ Konfirmation / Sally Zoe

inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Sally Zoe

Designet af Chocomocacino

Designet printes af vores professionelle trykkeri og leveres efterfølgende til dig i en lækker og eksklusiv papirkvalitet inkl. flotte kuverter. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Unik og frisk design af invitation til konfirmation. Indsæt foto af den kommende konfirmand og benyt bagsiden af invitationen til de praktiske oplysninger om jeres konfirmation eller ønskeliste til konfirmanden eller et ekstra foto af hovedpersonen. Til invitationen kan laves matchende bordkort og menukort mm.

Format

14,8 cm x 21 cm, fladt kort med for- og bagside

Papir

Som standard 350 gr, off white. For andre papirtyper se her

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Søndag d. 28.11.2021) sender vi ordren om 3 hverdage (Torsdag d. 02.12.2021). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter