Ja  Nej 
               

/ Inspiration / Juliane & Rasmus

inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Juliane & Rasmus

Designet af INK Saloon Studio

Foto af Juliane & Rasmus

Designet printes af vores professionelle trykkeri og leveres efterfølgende til dig i en lækker og eksklusiv papirkvalitet inkl. flotte kuverter. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Juliane & Rasmus er en smuk bryllupsinvitation der går godt til det mere rustikke bryllup eller et bohemebryllup. Her er god plads til tekst på forsiden og de øvrige praktiske oplysninger for den store bryllupsdag kan indsættes på bagsiden. Der er desuden mulighed for design af alt det relateret tilbehør af festpynt I skulle få brug for i samme design.

Format

14,8 cm x 21 cm, fladt kort med for- og bagside

Papir

Som standard 350 gr, off white. For andre papirtyper se her

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Lørdag d. 27.11.2021) sender vi ordren om 3 hverdage (Torsdag d. 02.12.2021). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter