Ja  Nej 
               

/ Konfirmation / Johanne Nystrøm Konfirmation


                OBS! Monogrammet i toppen bliver rettet til af os, så NAVNET står med Blå baggrund ligesom i eksemplet.
Denne konfirmation invitation er både stillig men samtidig cool og anderledes i den smukke blålilla farve og den rosa skrift. Skriftfarve kan dog tilpasses af dig ligesom alt øvrig tekst på den fine invitation til konfirmationen. Benyt også bagsiden af invitationen til flere praktiske oplysninger om konfirmationen eller indsæt et skønt foto af konfirmanden - eller måske konfirmandens ønskeliste. Til dette konfirmations design følger der også relaterede elementer i form af et velkomstskilt, en bordoversigt, bordkort, menukort, drinkskort, takkekort mm. således I kan skabe en rød tråd for hele konfirmation dagen.
inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Johanne Nystrøm Konfirmation

Designet af INK Saloon Studio

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

OBS! Monogrammet i toppen bliver rettet til af os, så NAVNET står med Blå baggrund ligesom i eksemplet. Denne konfirmation invitation er både stillig men samtidig cool og anderledes i den smukke blålilla farve og den rosa skrift. Skriftfarve kan dog tilpasses af dig ligesom alt øvrig tekst på den fine invitation til konfirmationen. Benyt også bagsiden af invitationen til flere praktiske oplysninger om konfirmationen eller indsæt et skønt foto af konfirmanden - eller måske konfirmandens ønskeliste. Til dette konfirmations design følger der også relaterede elementer i form af et velkomstskilt, en bordoversigt, bordkort, menukort, drinkskort, takkekort mm. således I kan skabe en rød tråd for hele konfirmation dagen.

Format

Invitation - (I6), fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Torsdag d. 13.06.2024) sender vi ordren om 4 hverdage (Onsdag d. 19.06.2024). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

/site/resources/images/card-photos/card/William Johnson konfirmation/1b4db2c8e636b1ac857298c0706ee9e4_card_thumb.png

William Johnson konfirmation

Favoritter