Ja  Nej 
               

/ Konfirmation / Selmas konfirmation Takkekort

inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Selmas konfirmation Takkekort

Designet af INK Saloon Studio

Designet printes af vores professionelle trykkeri og leveres efterfølgende til dig i en lækker og eksklusiv papirkvalitet inkl. flotte kuverter. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Sødeste konfirmations takkekort med en billede serie af konfirmanden. Takkekort til din konfirmation med et sødt billede af konfirmanden. Takkekortet har en smukt beige og lyserød farve. Dette er en sød ide til at sige tak til ens gæster for at have gjort din dag helt speciel. Til designet kommer også matchende elementer i form af invitation velkomstskilt, salmehæfte, bordoversigt, menukort, drinkskort mm. således I kan skabe en rød tråd for dagen.

Format

10 cm x 21 cm, fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Onsdag d. 27.09.2023) sender vi ordren om 5 hverdage (Onsdag d. 04.10.2023). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter